Skip to main content

Operationspaket Carlanderska Sjukhuset – pris 94900 kr inklusive 2 års uppföljning. I detta paket får du all vård på Carlanderska sjukhuset i centrala Göteborg, inklusive själva operationen. 

Vägen fram till operationen finner du kortfattat i tabellen här intill. Börja med att kontakta oss med hjälp av kontaktformuläret, så återkommer vi till dig. Vi rekommenderar att du är med på ett av våra kostnadsfria infomöten online, som vi har tillsammans med vår systerklinik GB Obesitas i Malmö.

Efter detta blir du checklistad av en av våra läkare, detta kan oftast göras via videolänk. Om ni då kommer överens om att gå vidare mot operation, så kallar vi dig till ett inskrivningsbesök på vår mottagning på Carlanderska. Här träffar du sjuksköterska och dietist i lugn och ro, och får all den information du behöver.

Efter inskrivningsbesök kommer du att få förbereda dig inför själv operationen -hämta ut mediciner på apoteket, pulverbanta några veckor innan ingreppet, med mera. Vi hjälper dig att komma ihåg allt detta.

Operationen sker sedan i full narkos med titthålskirurgi. Du kommer att vara inlagd minst en natt på vårdavdelningen innan du kan komma hem igen. Efter operation har vi jourhavande kirurg tillgänglig för dig om det uppstår problem. Du trappar upp kosten försiktigt i 4 veckor och vi följer dig sedan i två år efter din operation.

Varför är priset för operation på Carlanderska högre än vid Skeppsbron i Malmö?

Prisskillnaden beror på att Metabolt Center är hyresgäster på Carlanderska Sjukhuset i Göteborg. Vi betalar för samtliga tjänster vi nyttjar (operationsal, operationspersonal, material, provtagning etc) varför kostnaden därför blir högre. På systerkliniken GB Obesitas i Malmö har vi egna bemannade operationssalar och lokaler och kan därför erbjuda ett lägre pris.  Din uppföljning ser likadan ut oavsett var du opereras!

Steg för steg till operation

  • Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi!
  • BMI på Carlanderska från 30 till 45
  • Var gärna med på infomöte online
  • Du blir checklistad av läkare
  • Inskrivning vid mottagningen
  • Förberedelser
  • Operationsdags!

Hitta på kartan

carlanderska_sjukhuset

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer