Skip to main content

Operation Skeppsbron i Malmö – pris 84900 kr inklusive 2 års uppföljning. Resa och hotell i Malmö tillkommer. Du får all förberedelse innan operation samt uppföljning efteråt via vår mottagning på Carlanderska. 

Vägen fram till operationen finner du kortfattat i tabellen här intill. Börja med att kontakta oss med hjälp av kontaktformuläret, så återkommer vi till dig. BMI-gränsen för operation i Malmö är lägre än på Carlanderska, här kan du ha BMI 30 och uppåt för att vara aktuell. Vi rekommenderar att du är med på ett av våra kostnadsfria infomöten online, se bokningslänken här nedan.

Efter detta får du en konsultation med en av våra läkare, detta kan oftast göras via videolänk. Om ni sedan väljer att gå vidare mot operation, så kallar vi dig till ett inskrivningsbesök på vår mottagning på Carlanderska. Här träffar du sjuksköterska och dietist i lugn och ro, och får den information du behöver.

Efter inskrivningsbesök kommer du att få förbereda dig inför själv operationen -hämta ut mediciner på apoteket, pulverbanta några veckor innan ingreppet, med mera. Vi hjälper dig att komma ihåg allt detta.

I det här paketet så sker själva operationen och den inneliggande vården på vår systerklinik GB Obesitas nyrenoverade klinik vid Skeppsbron i Malmö, ett par stenkast från Malmö Centralstation. Denna hundraåriga byggnad är på ett unikt sätt ombyggd till att ha toppmoderna operationslokaler -men samtidigt bevarad tidsenlig känsla för övrigt. Här är jättefint!

Vårdkonceptet, operationsmetoderna och rutinerna är här desamma som vid Carlanderska, vi delar även kirurgteam.

Du blir opererad med laparoskopisk teknik och sover minst en natt på kliniken. Efter utskrivning kommer du att bo på ett närliggande hotell ett par nätter, innan du far hemåt igen. Vi har sedan jourhavande läkare tillgänglig, trappar upp kosten osv. på samma sätt som vid operation på Carlanderska.

Postoperativa kontroller och eftervård sker sedan via vår mottagning på Metabolt Center, och här ingår uppföljning i 2 år.

Steg för steg till operation

  • Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi!
  • Ingen övre BMI-gräns för op på Skeppsbron
  • Var gärna med på infomöte online
  • Du blir checklistad av läkare
  • Inskrivning vid mottagningen
  • Förberedelser, resa till Malmö
  • Operationsdags!

Hitta på kartan

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer